Cazarma Naţional Liberală

Aflat în treabă pe la Suceava, Crin Antonescu a declarat că PNL are nevoie acum de o organizare militară, în ciuda faptului că este cel mai democratic partid din România, deoarece la vreme de război se impun asemenea decizii.

Măi să fie! Bag de seamă că pe Crin Antonescu nu-l mai satisface dictatura civilă pe care, citez, „în ciuda faptului că este cel mai democratic partid din România”, a impus-o deja în PNL, domnia sa pofteşte la una militară. Drept pentru care:

Ordin de zi pe unitate (OZU) nr. 1: În PNL gradul doboară funcţia şi prin urmare funcţia de preşedintele va fi înlocuită de gradul de mareşal.

OZU nr. 2: Partidul Naţional Liberal se va numi Cazarma Naţional Liberală.

OZU nr. 3: Membrii de rând ai partidului i se vor adresa Conducătorului cu apelativul „domnule mareşal Antonescu”, amicii pot să-l apeleze amical „mareşale”, iar intimii au voie să-l şi atingă. Cu toţii vor manifesta o admiraţie neţărmurită faţă de Conducător, atât în particular cât şi în public.

OZU nr. 4: Imnul partidului va fi un marş şi se va numi Marşeieza. Cu aducerea la îndeplinire a versurilor imnului, în semn de mulţumire că şi-a pus incompetenţa în slujba partidului şi a pustiit toate conturile şi a ars toate economiile în calea guvernării odiosului Boc, se însărcinează Varujan Vosganian. Marşeieza va trebui să cânte toate bătăliile pe care Conducătorul le-a dus cu odioasa guvernare cu mai multe capete Boc şi cu sinistrul Băsescu. Marşeieza va trebui să restabilească adevărul istoric potrivit căruia Conducătorul a dus îndelungi şi crâncene bătălii în Parlament şi nu în studiourile Realitatea TV şi Antena 1,2 şi 3, cum greşit, tendenţios şi veninos susţin agenţii vânduţi puterii. Alături de Marşeieză, dar puţin mai în urmă, în CNL mai este permis a se intona următoarele marşuri: „Marş afară, javră ordinară” şi „Marş de la guvernare”.

OZU nr. 5: Însemnul partidului va fi un crin pe fond albastru spălăcit. Crinul vine de la Crin Antonescu, iar albastru de la irişii lui Crin Antonescu.

OZU nr. 6: Toţi membrii CNL vor cumpăra şi vor învăţa pe de rost cartea de căpătâi „Războiul meu”. Foarte strict secret: „Războiul meu” va fi scrisă de Andrei Marga şi va vedea lumina tiparului sub semnătura Mareşal Crin Antonescu. Divulgarea acestui secret se consideră act de înaltă trădare şi se pedepseşte cu excluderea din CNL.

Plan de măsuri în caz de trădare: Adevărul odată divulgat va fi negat vehement de către toţi liberali fără excepţie. La Realitatea TV şi la Antene se vor organiza emisiuni moderate de Stancu Oana, Ursu Adi, Ciutacu Victor, Gîdea Mihai şi Badea Mircea. Aceştia vor instiga invitaţii (cu excepţia numiţilor Stănescu Sorin Roşca, Chireac Bogdan şi Ciuvică Mugur care sunt gata şi permanent instigaţi) să ne convingă că în spatele acestei uriaşe şi fără precedent denaturări a adevărului, că în spatele mîrşavului trădător se află, ca de obicei, sinistrul Băsescu. Acţiunea lui Băsescu va fi prezentată de mai sus numiţii drept nu atât un atac la Mareşalul Antonescu, cât unul la însăşi fibra liberală a poporului român. Adică la libertate şi de aici chiar la independenţa naţiunii. În concluzie, încă o dovadă că Băsescu este un dictator care merită un elicopter. Totodată, alături şi la unison cu Realitatea TV şi Antene, membrii CNL îl vor înfiera pe trădător atât individual cât şi în grup.

OZU nr. 7: În semn de apreciere şi cu respectele cuvenite pentru faptele de arme comise în trecut, se va înfiinţa Asociaţia Foştilor Turnători Politici. Membri fondatori: Mircea Ionescu Quintus şi Ioan Ghişe. Membri fondatori asociaţi: Dan Voiculescu şi Sorin Ovidiu Vântu.

Acest articol a fost publicat în Ghinion 100% și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

9 răspunsuri la Cazarma Naţional Liberală

  1. Mariutza Trutza Caldaram zice:

    Foarte tare articolu’! Cam cat costa inrolarea?Se plateste in molari?

  2. Greva_fiscala zice:

    Donez 7,62! Cate unul pt. fiecare 7, de aceeasi inaltime, sa si-l traga in buba! Am auzit ca pe ultimul il va chinui un picutz, dar nu cred ca mai mult de cat ii chinuie „talentul” acum. Doar este criza!

  3. Sare'n Ochi zice:

    daca-i criza, ei ar trebui sa faca cu 25% mai putin spectacol penibil zilnic. cind zice „ei”, ma refer la majoritatea politicienilor. in plus, ce se mai aude despre reducerea Parlamentului la o singura camera si la un numar de numai 300 de parlamentari. sau vointa „poporului” este valabila numai cind le serveste interesele? sa-l citez pe baiatul cu ochi prespalati: „electoratul nu este o sperietoare”. nu, este numai sluga intereselor lor.

    • Greva_fiscala zice:

      In parlament, sunt 137 senatori+334 deputati = 471 de parlamentari – 300 cat ar trebui sa ramana = 171 care trebuie sa-si zboare incompetenta afara! Aproape se imparte egal la 7, adica 24,428 goioabe de 7,62 mm. Pe ala 0,004, care nu vrea sa se imparta corect, ii dau eu o gaura in plus. (promit sa respect fi-ul)

  4. eumiealmeu zice:

    OZU 3: voie, voie, da’ cu ce? 🙂
    OZU 4: hai să-i găsim o melodie, nu scoasă de la cutie, ci una de băşcălie.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.