Premiile “Sare’n ochi” pe 2010. Categoria: “Cu acuzațiile pe acuzații călcând”

Titus Corlățean demonstrându-ne că are stomac la fel de tare pe cât de gros îi este obrazul.

Nominalizare: Titus Corlățean de la PSD, la care, de altfel și merge premiul – un banc de pe vremea lui Nen’su Ceașcă: “La al 5-lea semnal va fi apă caldă: Pic, pic, pic, pic, pic! A fost apă caldă”. Așa-i și cu el, la a cincia minciună scoasă pe gură va deveni credibil (deștept nu se mai poate).

Motivarea nominalizării și a acordării premiului: Nici nu s-au uscat bitzii pe chestionarul Nicoletei Savin, cel cu întrebări dureroase la adresa așa-zisului patriotism al celor din PSD și, în particular, al lui Mircea Geoană (deh, vizite multe la Moskova și nemotivate de interesul național), că Marele Partid de Opoziție, prin intermediul vicepreședintelui Titus Corlățean, ripostează (crezând că noi am uitat): PDL a făcut lobby la Moscova pentru afaceri de partid. Adică: pute-n dreptul nostru, iar ei ne cer să contorizăm petele maronii la ceilalți, că, uite, s-au scăpat nițel pe dânșii. Corlățean își extrage acuzațiile la adresa PDL din jurnalul “Curentul”. Ce se afirmă în “Curentul”? Că senatorul PDL Mircea Andrei a trimis scrisori rușilor cu privire la modernizarea energetică a României, deși este membru în Comisia juridică a Senatului, comisie ce nu are nicio treabă cu modernizarea energetică a ţării. Că Sorin Ovidiu Vântu, despre care ziarul a scris, în 15 mai 2010, cum ar dori să pună mâna pe sutele de mii de „iepuroi” din retehnologizarea CET-urilor României, s-a folosit la acea afacere de intermediarul Mircea Andrei, chiar fostul său avocat. Despre afacerile rusești ale pedelistovântului vă las să citiți singuri – nu înainte de a atenționa că una scrie la ziar: „Cine a folosit-o în afara interesului grupului parlamentar a făcut un abuz, ne-a declarat Traian Igaş” –  alta citește PSD pentru a-și ascunde faptele: “Este vorba de o corespondenţă semnată de domnul Traian Igaş şi de senatorul PDL Mircea Andrei”. Igaș vorbește despre un abuz, Andrei semnează, iar Corlățean ne abuzează – limitele.

(Nu ratați mâine seară: Categoria “Noi suntem poporul: noi, televizorul”)

Acest articol a fost publicat în Premiile "Sare-n ochi" și etichetat , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Premiile “Sare’n ochi” pe 2010. Categoria: “Cu acuzațiile pe acuzații călcând”

  1. ary zice:

    pai dupa foto cum aratati nebunilor sinteti super tari, sau aveti si voi pensiile mititele ca la bieti rezervisti care au stat la umbra in tinerete si au ciripit pe la vecinii nostri, si acuma nu aau bani nici macar de o vacanta la bulgari,iar papagalul asta de corlateanu voi nu stiti cum selectau comunistii pe vremuri propagandisti pe cei cu diaree verbala nu conta daca ii duce mintea sau nu,cred ca se dau meditatii la psd in particular ca sa vorbeasca continuu precum televizorul.iar pe pedelistul eolian decind a sarit ziarul curentul cu bocancii pe el s-a cam facut mititel,mic ,mic .

    • Sare'n Ochi zice:

      🙂 noi nu suntem baieti de pensie si nici nu retragem in disponibilizare cu cate 20 de salarii ca apoi sa ne facem sindicat si sa incepem sa urlam din toti bojocii ca „am servit Patria” iar curva naibii nu vrea sa ne mai dea nimic. la faza cu pensiile militare inteleg ca ele cresc pentru 80% dintre militarii in rezerva. ceilalti 20% sunt mai vocali – o parte ca sunt profitorii vechiului regim (inclusiv Iliescu), pe de alta parte ca n-au „servit” decat cativa ani si numai la intendenta iar acum se dau loviti de lege.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.