Psihanaliză politică

Evenimentul Zilei: “De ce credeţi că Victor Ponta o atacă atât de frecvent şi atât de virulent pe Elena Udrea”?

Sebastian Lăzăroiu: “E tranziţia firească de la pubertate la adolescenţă. Ponta suferă de complexul castrării despre care vorbesc psihanaliştii. El se manifestă la băieţi printr-o atitudine de oroare faţă de femei, considerate nişte fiinţe mutilate, sau un sentiment net de superioritate”.

Acest articol a fost publicat în Băga-mi-aș votul! și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

17 răspunsuri la Psihanaliză politică

  1. Băşcăliosul zice:

    Eu aş propune o întrebare oarecum similară: „De ce credeţi că Victor Ponta a atacat-o atât de frecvent şi atât de virulent pe Monica Macovei?” sau una echivalentă „Există vreo legătură între teama de Monica Macovei a lui Victor Ponta şi implicarea acestuia în aruncarea de la etaj a colegului său, procurorul Cristian Panit?”

    • Sare'n Ochi zice:

      clar exista! Cristian Panait a facut zborul final pentru a avea ascensiune Victor Ponta.

      • Băşcăliosul zice:

        Ascensiunea a fost evidentă, dar problema se naşte din distincţia dintre „cu” sau „fără” implicarea lui Ponta.
        Alte întrebări cu sens unic:
        -Cine este ultima persoană care l-a văzut pe Cristian Panait înainte de aruncarea de la etajul 4 ?
        -Cine a fost aşteptat în apartamentul lui Cristian Panait la ora 17:30, cu cafeaua pregătită de mătuşa acestuia, Elena Dumitru?
        -După aruncare, mătuşa (se afla la o vecină) a fost anunţată că nepotul ei este în agonie la sol. În ultimele clipe de luciditate, ce nume i-a spus Cristian Panait mătuşii sale, ca autor al crimei?
        -Cum, până unde şi de cine a fost cercetat iniţial suspectul principal în dosarul penal închis miraculos cu NUP şi suicid? (de ce a fost schimbat primul procuror trimis la plimabre şi mai ales de ce a fost ascuns cu grijă renumele numitului suspect de ascensiune dependentă inclusiv de calea şantajabilă?)

  2. baricada zice:

    He, he, foarte tare si veridic, domnule…

  3. bun, hazul ca hazul,
    dar mie îmi pare rău că Lăzăroiu poate avea un asemenea discurs, exact în stilul lui Ponta sau Antonescu.

    • Sare'n Ochi zice:

      eu zic ca discursul este cu juma’ de treapta de-asupra. parerea mea.
      si-apoi Lazaroiu nu este sef de partid si nici nu-si propune sa castige puterea in Romania. ceea ce iar face diferenta de juma’ de treapta.
      in rest sunt de acord cu tine – odata coborait la nivelul prostului ii dai posibilitatea sa te distruga cu armele in care este specialist (de aceea nu este bine niciodata sa te iei in clont cu o tiganca – eu am incercat si s-a tinut o strada intreag dupa mine, croncanind si caraind mascari de-mi venea sa intru in pamant de rusine mie. si imi cer scuze pentru duritatea limbajului folosit in descrierea incidentului).

    • După ce Sebastian Lăzăroiu a declarat într-un interviu pentru EVZ că Dinu Patriciu va avea grijă ca PNL să nu alunece spre socialism, liderul PNL Crin Antonescu l-a comparat pe fostul consilier prezidenţial cu o omidă. Antonescu: „E problema lui Patriciu să-şi scuture de pe haine lăzăroii”:
      http://www.evz.ro/detalii/stiri/antonescu-e-problema-lui-patriciu-sa-si-scuture-de-pe-haine-lazaroii-930512.html
      Se pare ca „dialogul” este adus catre nivelul minimei rezistente psihice.

      • Sare'n Ochi zice:

        a sarit Antenescu sa-l apere pe „Carlan”. e bine, ne arata nivelul la care coboara emiterea de idei si pareri clasa politica – nivel de gradinita: „ba, tu”, „ba, p-a ma-tii”, „tovarasaaa, Lazarescu m-a tras de codite”.

  4. ela zice:

    grele intrebari,Bsk!

  5. Domnilor, vă dezamăgesc. Parchetele din România nu vor fi niciodată capabile să descopere ceva iar dacă trebuie găsit cineva vinovat îl inventează.

    Răspunsul domnului Sebastian Lăzăroiu cred că s-ar potrivi mai multor politicieni.

  6. Pingback: Victoraș, Victoraș, cum ar fi ca să ne lași? (Despre singura viziune politică a lui Pic și Poc, tăntălăii la un loc: îl dăm jos pe Băsescu!) | Sareinochi's Blog

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.