Ponta și Antonescu beau șampania victoriei cu Oprescu (din sticla rămasă de la Geoană)

Powered by Snapshot

Sorin Oprescu s-a hotărât să se afișeze din nou ca “independent” în alegeri – de data aceasta sub sigla USL (Uniunea Suspine și Lamentații “Jos Băsescu!”). Șmecherașul va candida la alegerile din 2012 pentru primăria Bucureștiului “în parteneriat” cu Uniunea Social Liberală. Tandemul de opozanți vestiți ai ecranului Victor Ponta și Crin Antonescu și-au anuntat, azi, sprijinul pentru acesta într-o conferință de presă pe care mă mir că au difuzat-o și cei de la Antenele turnătorului la securitate Dan Felix Voiculsecu. Căci azi, purtătorul său de vorbe Daniel Constantin (care joacă rolul public de președinte al PC), era ocupat să ne comunice că partidul de buzunar va candida de unul singur pe tot cuprinsul Patriei la alegerile din 2012. Și-atunci, unde este sprijinul USL pentru candidatul “independent” Oprescu – căci făcând un calcul pe degețele avem așa: Crin Antonescu (încă denumit PNL), în alianță cu unicul său partener Dan Voiculescu (zis și PC), care, împreună, sunt în uniune cu PSD (reprezentat de Victor Ponta)? Când scoți PC din ecuația (PNL-PC) + PSD = USL, atunci mai avem de-a face cu USL? Nu cred. Dar este problema lor, n-au decât să se destrame/deșire ca orice țesătură de păianjen prost concepută.

PS: Îmi place cum e dat ca și câștigător sigur al Bucureștilor tăietorul de panglici (panglicar, nu?) și fiul de general de securitate (în ce ordine doriți), Oprescu (zis și „Gazon”). O fi emblematic pentru bucureșteni acest tip de individ care a reușit să nu facă nimic ca primar în afară de faptul că a tăiat panglici în contul investițiilor (la care consilierii PSD s-au opus ca disperații, iar acum și le trec în cont) lui Băsescu și Videanu?! Îmi place cum vine cu cei doi comici vestiți ai așa-zisei Opoziții, Ponta și Antonescu, să anunțe cum se vor sprijini reciproc să pună gazon contrafăcut peste tot Bucureștiul. Asta după ce a dublat costurile Pasajului Basarab și a făcut România de râs în lume cu iarba jumulită de pe Național Arena.

Acest articol a fost publicat în Băga-mi-aș votul! și etichetat , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

17 răspunsuri la Ponta și Antonescu beau șampania victoriei cu Oprescu (din sticla rămasă de la Geoană)

  1. Pingback: Ponta și Antonescu beau șampania victoriei cu Oprescu (din sticla rămasă de la Geoană) « Cronici Geruliene

  2. Aiurea ! N-are curaj Voiculescu să candideze singur. Nu intră în parlament. A mai candidat în anul 2004 la locale singur și s-a întors cu coada .. toamna la PSD.

    • Sare'n Ochi zice:

      corect – dar asta nu inseamna ca nu poate da tonul la nitel de cantec si ca nu va incerca sa negocieze cu „solutia imorala” PDL 🙂 🙂

      • Credeam că s-a uitat episodul acela.

        • Sare'n Ochi zice:

          nu s-a uitatara 😀
          in plus uitam noi ca Dan Diaconescu in Direct s-a „apropiat” de Dan Felix Voiculescu chiar in momentul in care partidul sau politic (PP DD) a fost aprobat de instanta spre infiintare. io cred ca DDD si DFV vor incerca o fuziune si se vor baza pe tembeliziunile lor. va fi alianta dintre partidul de buzunar cu Tembeliziuni mari si tembeliziunea de apartament cu prostime multa – s-ar putea sa le iasa de-o candidatura separata de USL.

  3. septigre zice:

    un exercitiu de imaginatie…Caragiale sa traiasca…PD-L sa-l sustina pe piedone…ce ar face oare latrina 3 si irealitatea ?..“incurca-i drace, ca si mie-mi place”!

  4. Nae Camionagiul zice:

    Dupa tensiunile intre PSD si PC, liderii USL Victor Ponta si Crin Antonescu i-au taxat pe partenerii de Uniune oficializand, in absenta acestora, candidatura lui Sorin Oprescu sub sigla USL. Potrivit surselor Hotnews.ro Victor Ponta a refuzat sa dialogheze cu PC in ultimele zile iar Crin Antonescu le-a transmis conservatorilor ca merg pe mana lui Oprescu la Capitala. Respinsi si de liberali si exclusi de la conferinta de presa a USL, conservatorii au facut un pas in spate. Presedintele PC, Daniel Constantin a declarat prudent ca partidul sau va candida separat la alegerile locale din 2012 dar ca va respecta candidatii stabiliti de USL la primariile resedinte de judet si Consiliile Judetene.

  5. Never More zice:

    Si o reactie de golan a lui Oparescu la iRealitatea TV:
    http://revistapresei.hotnews.ro/stiri-revista_presei_politic-10175385-oprescu-despre-declaratiile-critice-ale-lui-traian-basescu-adresa-tine-mult-doamna-trebuia-iasa-spuna-asa.htm
    „tine mult la doamna… he, he, he, nu ma provocati sa spui, he, he, he”. Inca unul pe care-l framanta insinuarea unsuroasa a relatiei dintre Basescu si Udrea.

    • Sare'n Ochi zice:

      smecherasul de plod de securist numai cu insinuari securistice stie sa se manifeste. atata poate, atata duce… totusi, este chipul si asemanarea celor care l-au ales. pe mine unul ma inspaimanta multimea de votaci din spatele lui.

  6. Sare'n Ochi zice:

    Iaca avem inca un razvratit in PNL dupa Melescanu:
    Deputatul Ludovic Orban sfideză conducerea PNL în aceeaşi zi în care în sediul din Aviatorilor BPC-ul partidului lua decizia sancţionării cu excluderea a celor care contestă deciziile sale. Ignorând mica rezoluţie a conducerii PNL, Orban a criticat, pe Facebook, anunţul USL de susţinere a candidaturii primarului Sorin Oprescu pentru un nou mandat, sugerând colegilor de partid să nu susţină candidatura “copilului de suflet al lui Ion Iliescu, paralel cu Bucureştiul şi cu administraţia, care şi-a împărţit frăţeşte cu PDL poziţiile bugetofage”.
    http://www.evz.ro/detalii/stiri/ludovic-orban-razvratitul-de-pe-fb-cum-sa-sprijine-pnl-pe-copilul-de-suflet-al-lui-ili-946218.html
    s-o fi cristalizand ceva in jurul lui Patriciu? 🙂

  7. Acidutzu zice:

    Sase mesaje de la Traian Basescu catre invataceii sai din PDL:
    1. Nu comasare fără reorganizare (vai, vai UDMR)
    2. Stop indexării pensiilor (vai, vai, Sulfina!)
    3. Managementul privat în companiile de stat (vai, vai, bani pentru partid!)
    4. Se schimbă criteriile pentru vizele SUA (vai, vai, Ponta, Antonescu!)
    5. Roşia Montană va genera locuri de muncă, nu poluare (vai, vai, intelegeri secrete! vai, vai, Eckstein! vai, vai, Soros!)
    6. Nu blocaţi investiţiile (hai liberare! de capital, fireste!)

  8. septigre zice:

    ce spun jigodiile:”…A venit fara nicio intelegere sau socoteala alaturi de mine. Azi, cand lui Sorin Oprescu ii e greu, cand e atacat mizerabil, venim inca o data alaturi de el, si vine si el alaturi de noi cand si noua ne e greu”.
    Sorin Oprescu: „Ma onoreaza prietenia cu dumneavoastra, cum ma onoareaza prietenia poporului USL, pentru simplul motiv ca ei reprezinta majoritatea bucurestenilor”…
    Cica „poporul usl”…”atacat mizerabil”…mare e gradina ta Doamne!
    de aici: http://www.hotnews.ro/stiri-politic-10174565-victor-ponta-crin-antonescu-exclus-conservatorii-din-tabloul-usl-partidul-lui-voiculescu-bate-retragere-adio-dar-raman-tine.htm

  9. ary zice:

    se stia de mult timp de catre motaneii ,ce va face GUGUSTIUCUL DE operescu ,si ptr asta pisoiul de dd ,a inceput sa zgirme rahaturile despre operatul din capitala,aveam alta impresie despre bucuresteni dar probabil la ei cinta gaina, ca scuza gasita a fost ca l-au votat femeile e si vre-un barbat tare.DOAMNE stau si ma mir cit de prosti ii considera astia pe bietii romani, au ajuns la nesimtirea crasa de nici macar nu se forteaza sa-i mai minta frumos, parca erau trei zdrente, mai bine privi miss fata de la tara.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.