„Sub masca unui personaj dur se ascunde însă o persoană sensibilă”

"Sub masca unui personaj dur se ascunde însă o persoană sensibilă"

Fostul premier Adrian Năstase este acuzat de DNA că, în 2004, a camuflat strângerea de fonduri pentru campania sa electorală prin inițierea unui simpozion. Manifestarea „Trofeul calității în construcții” a fost organizată de către Inspectoratul de Stat în Construcții (ISC), iar taxele de participare încasate (peste 1,6 milioane euro) au ajuns la patru companii controlate de doi dintre apropiații familiei Năstase. Iar de acolo în afișe, pics-uri și alte prestații de campanie electorală. La ultimul termen de judecată (adicătelea azi, data), în pledoaria finală, avocatul lui Însuși El Adrian Năstase, Viorel Roș a invocat în fața magistraților personalitatea “sensibilă” a inculpatului, bine mascată de un dur. Eu aș zice, în plus față de maestrul barei, că Însuși El este și o persoană extrem de pudică – o dovedește din modul în care știe să-și ascundă ouăle de numărătoarea ochiului vigilent al Legii.

Acest articol a fost publicat în Viața bate câmpii și etichetat , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

26 de răspunsuri la „Sub masca unui personaj dur se ascunde însă o persoană sensibilă”

  1. Radu zice:

    mie mi-a placut zicerea avocatului, sincer! 😀 o alta dovada ca aparentele inseala! 🙂

    • Sare'n Ochi zice:

      aparentele chiar inseala. eu nu cred ca i se zice degeaba „Bombo”. e ca un pumn de catifea intr-o manusa de otel 😀
      mie cel mai mult imi place cand vorbeste si-arunca cate-un pumn de „ș”-uri la fiecare fraza…

  2. Bască ilie zice:

    Mi se părea cândva ceva suspect la Viorelu, pe la timbru și mișcări, și nu m-ar mira să fi încercat sensibilitatea Bombonelului. Și trofeul cantității are ceva de calitate… în completul de judecată. Eu mi-s cam optimist pe ici-colo și prin părțile mai dure ale dosarului. 🙂

    • Sare'n Ochi zice:

      😀
      zici ca maestrul barei s-ar produce la bara la o adica?
      in ceea ce zici cu privire la grosimea partilor dure din dosar – chiar ca sunt curios si astept mai ceva ca la un serial bun sa vad continuarea.

      • Bască ilie zice:

        Am fler mare la depistat bețivi. La ăștialalți dau cu presupusul, n-am avut căi de verificare, ca tot omul normalității, dar ceva zvonuri de coincidență bizară mi-au dat de înțeles că aș intui acceptabil suficiente indicii confundabile cu probele certe.
        La primul comentariu am uitat să-ți las o strigătură:
        Trăiască berea! 🙂

  3. doru cu motoru` zice:

    Pfui! zici ca urmeaza sa li se numere oole :)) Sa ne asteptam la ceva …cumva?
    Off topic : maestre,pai si Domnia Ta nu sufli o vorbulita de alegerile de la UBB? Tare de tot : „Scandaloasa atitudinea pseudoreformistului coleg de platou TV cu Ciutacu, Ciuvica si Mircea Badea numit Andrei Marga! Ma intreb daca nu cumva aceste inregistrari pot constitui un temei pentru o ancheta in cazul gonflatului profesor de la Cluj/Napoca!„ ( mai mult pe: http://patrasconiu.ro/?p=11731) =))

    • Sare'n Ochi zice:

      despre UBB am bagat azi la monitorizare ce-am scos de pe presa locala.
      nu stiu ce-i ala un „an sabatic”, dar este clar ca Marga nu face sabat rabat de la orice (m)argumente sa-si mentina nivelul salarizarii. crede ca intr-un an castiga uslaninoasa alegerile si se modifica legea pentru el. sincer stiam de multa vreme despre mizeria pe care si-o pregateste Magnificentul, dar atat de multe am scris despre micimiea lui de caracter (imbatraneste urat) incat mi-e mie rusine de rusinea lui.
      poate oi scrie.
      comentariul tau zburase in spam – poate nu i-a convenit programului anti-virus link-ul dat sau (si este mai probabil asa) 5 minute a fost o pauza de server (ceva cu mentenanta) si-atunci o parte dintre mesaje au intrat in moderare.

  4. Lucian Bolcas al patrulea avocat in dosarul Trofeul Calitatii: „Adrian Nastase este vinovat, vinovat ca a indraznit sa candideze. Este prima data dupa 1966, cand am participat la o sedinta a Tribunalului Militar, cand cineva a fost trimis in judecata fara a se proba clar acuzatia”.
    Da ce l-ai mai nimerit pe „nascase”! – cica nu se ocupa de picsuri! 😀
    Adrian Nastase a rostit o ultima pledoarie in fata instantei: „Va voi arata de ce acesta este un dosar politic. Pentru asta voi cita din Traian Basescu care a spus in felul urmator: „Avem informatii, dar nu avem probe. Vom avea dupa campanie”. Dupa campanie procurorii au inceput dosarul. Pedeapsa cu moartea a fost abolita la noi, dar unii procurori au incercat sa introduca pedeapsa cu moartea politica. Astazi s-a cerut interzicerea unor drepturi. Este clar ca se doreste tinerea mea in afara urmatorului ciclu electoral. Acuzatiile ca in 2004 ma ocupam de pixuri si afise este ridicola. In 2004, in campanie, eu am finalizat negocierile pentru ca Romania sa intre in UE”.

    • Sare'n Ochi zice:

      😀 Nae,
      anul trecut Insusi El Nastase, facea ironii „fine”. citez din Insui El, ca vad ca este la moda sa produci citate: „martorii din acest dosar vor fi audiati in 20 de ani”. iaca ca i-au numarat martorii mai rapid decat „oole” si ca s-a terminat audierea. pentru reabilitarea imaginii justitiei astept o sentinta legala si temeinica.

  5. doru cu motoru` zice:

    Buna seara, am trimis un comentariu si nu stiu ce s-a intamplat. „Am calcat pe bec„?

  6. Sare'n Ochi zice:

    bun, m-am lamurit, a ramas in pronuntare pe 23 ianuarie.

  7. noradamian zice:

    Salut 🙂 De câţiva ani de când tot fuge de justiţie s-a sensibilizat peste măsură. Ca si justiţia. Rămâne să vedem dacă magistraţii sunt la fel de sensibili ca în precedentul dosar.

  8. Finul zice:

    Intr-o lume in care micii isi achizitioneaza lucruri din ce in ce mai mari, pentru umilirea celorlalti, desigur, este evident ca atunci cand ascund ceva, ori e insignifiant, ori face parte din categoria „si aia ce-i?”.

  9. Era şi o vorbă: strîngeţi hora, nu fiţi hoţi; s-o avem în cur, cu toţi!
    Mama lor de derbedei! 👿

  10. ery zice:

    ola, din din coloana lipseste cocosul cu ouale de aur si cu margelel rosii tot nu-mi iese treaba cu hi hi,hi,ar fii bine sa apara odata fata mosului cea lenese (justitia), sa le sparga ouale si cuibarul.

  11. observator zice:

    IN DECLARATIA DE AVERE a lui ADRIAN NĂSTASE NU APARE CELEBRA CASA DE VACANTA DIN comuna CORNU – PRAHOVA
    Acasa la Adrian Nastase, Cornu, judetul Prahova – Antena 1 – mai 2010

    România are o suprafață agricolă de 14,7 milioane de hectare, dintre care doar zece milioane sunt ocupate cu terenuri arabile[1]. După o evaluare făcută în noiembrie 2008, aproximativ 6,8 milioane de hectare agricole nu sunt lucrat Adrian Vastase are certificat de producător – și ce anume să vândă din ceea ce produce: ouăle numărate de la Cornu? Oricum m-am uitat și eu pe declarația de avere. Nepotul Mătușii Tamara declară 1,77 hecatre de teren agricol la Cornu și 0,22 hectare de pădure la Corbeanca. Iar din cartofiorii, roșiuțele, arediuții, cucuruzul, ciupercuțele, frăguțele și ouțele valorificate, declară câștiguri de 295 de mii de RON pe anul 2010 (cu ceva peste 70 de mii de EUR, bani curați în mână, impozitați, curați. Deci, e clar: omul știe să faca agricultura si vândă produsele
    .Pe cele 6 milioane de hectare s-ar putea infiinta 3 milioane de ferme agricole ca cea a lui ADRIAN NASTASE pe care s- ar putea realiza un profit net de 3 milioane ferme x 70.000 euro ( profitul net al fermei lui A.N.) = 210 miliarde euro la PIB – ul ROMANIEI
    . Vezi declaratia de avere Nr. 321 Data 15.06.2011
    In declaratia de avere nu apare celebra casa de vacanta din comuna Cornu din
    judetul Prahova !!!!!!!!

      • observator zice:

        Carnetul de producator e al sotiei in declaratiile de avere

        Lasati-l pe tov Adrian Nastase sa se ocupe de ferma agricola din mica Elvetie comuna

        Cornu unde prin practicarea unei agriculturi intensive pe o suprafata de 2 hectare obtine un venit de 70.000 euro conform declaratiilor de avere depuse la camera deputatilor.Si mai spun analisti lui peste ca agricultura nu e rentabila.Capacitatea fermei e de 1500 gaini,cu 1 euro se pot cumparpara 8 oua rezulta 70.000×8= 560.000 oua produse de 1500 gaini deci fiecare gaina a ouat aproximativ 370 oua, cifra demna de cartea recordurilor. Eu reprezentantul pulimii votante, denumire data de Bombonel celor care nu l-au votat il intreb pe intelectualul rasat cum a cumparat gainile. ce productie la hectar a avut si ce extrterestri i-au muncit fara renumeratie. Omul mai nou se ocupa de cresterea fazanilor sa vedem profitul in viitooarea declaratie
        Si Sare si eu am gresit carnetul de producator in decaratia de avere e al sotiei

  12. observator zice:

    PAINE SI ICRE NEGRE PNTRU ALESI SI CIRCUL TEMBELIZIUNILOR PENTRU POPOR

    ADRIAN NASTASE deputatul social democrat care plange de grija poporului
    aratand ca este deosebit de sensibil fata de pensionarii votanti.

    DECLARATIA DE INTERESE Nr. 319/15.06.2011 depusa la camera deputatilor
    Fundatia N. Titulescu vicepresedinte valoarea beneficiilor 46.341

    DECLARATIA de avere Nr 321/15.06.2011 depusa la camera deputatilor
    VII Venituri ale declarantului si ale membrilor sat de familie,realizate in ultimul an fiscal incheiat ( potrivit art. 41 din legea nr.571/2003 privind codul fiscal, cu modificarile si complectarile ulterioare)
    Venituri din salarii camera deputatilor 59.937
    Venituri din activitati independente:
    Universitatea Bucuresti 36.226
    Universitatea N. Titulescu 11.231
    Universitatea D.Cantemir 21.888
    Fundatia N. Titulescu vicepresedinte 46.341
    Total venituri realizate 175.616
    Se poate observa ca prin cumul de functii alesul are 5 locuri de munca in
    timp ce alti tineri cu pregatire superioara nu au unde muncii. Intrebare functia de vicepresedinte a unei fundatii nu este cumva incompatibila c u cea de deputat ????
    Intrebare unde mai poaie muncii un tanar care castiga 1.000 lei pe luna net cand pentru acesti
    bani lucreaza 10 ore zilnic oare cu acest castig iti poti intemeia o familie si sa cresti un copil ???

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.