Dacă-ți pasă de România, dă un leu să scăpăm de Severin! (România, chiar te iubesc!)

de pe http://www.baricada.wordpress.com (cu multumiri!)

După o săptămână de “dă-i și luptă”, numai pentru a salva obrazul României, în ceea ce-l privește pe Adrian Severin am ajuns la următoarea concluzie: individul nu știe decât să ia și nu să dea. Că dacă știa să dea își dădea de mult demisia. Vazând că nu știe nici măcar să ia una dintre demisiile celorlalți doi nedemnitari europeni (colegi de șpagă), să o semneze cu  numele lui și să o depună, știind că de fapt în joc sunt multiple beneficii materiale, noi, cei de pe blogul „Sare’n Ochi” (scriitori și cititori), am decis deschiderea unui cont în care cei care doresc, ca și noi, ca Adrian Severin să-și dea demisia și să plece pentru a lăsa obrazul României mai alb, mai curat, să pună niște bani. Banii să-i dăm lui Severin să plece – să-l plătim, că numai la bani știe să răspundă corect și concret. Poate așa reușim să scăpăm de rușinea făcută de acesta, rușine pusă în geamul de la stradă ca etichetă de țară: niște șpăgari, nu ai cu cine. Mâine vă vom comunica și contul în care noi am depus câțiva leuți, deja. Dacă-ți pasă de România, dă un leu să scăpăm de Severin!

BUN: AVEM ȘI CONTUL. Donați 1 leu să plece un derbedeu în contul RO66BTRL02201205T21740XX Banca Transilva (să plece Adrian Severin!).

Regulamentul campaniei „Daţi 1 leu să plece un derbedeu”:

Banii colectaţi în contul fundaţiei DEPA din Deva, vor fi daţi sub formă de şpagă donație eurodeputatului derbedeului Adrian Severin, în data de 1 aprilie a.c., cu condiţia să demisioneze din Parlamentul European până la 31 martie 30 aprilie 2011 (vorba amicului @Baricada: dacă nu reușim să educăm euroşpăgarul, măcar să strângem nişte bani pentru copii). În caz contrar După ce ne „consumăm” demersul, suma strânsă va fi donată asociaţiei Children’s Aids Fundation din Crişcior jud. Hunedoara. Cea mai bună zi în care să facem donația este 1 iunie, Ziua Internațională a Copiilor. Bănuiala mea și a celor care susțin această campanie este că imaturul de Adrian Severin o va ține gaia-mațu cu „conspirația” și nu-și va da demisia. Măcar atâta să facem, să-l umilim. Motiv pentru care, o listă cu cei care îi doresc plecarea – listă a donatorilor și donațiilor -, îi va fi expediată pe adresa Parlamentului Europei, oficial, cu confirmare de primire. Odată cu această listă îi va fi adresată și rugămintea de a scuti România de rușinea de a-l avea ca reprezentant în PE. De așteptat o reacție, o tresărire de bun simț din partea lui Adrian Severin, așteptăm până în data de 31 mai.

Gata s-a efectuat și prima plată:

Adrian Severin se poate baza, deja, măcar pe 10 RON. Aș zice că poate veni acasă, cam de atâția bani a și muncit!

Încă o plată efectuată în contul lipsei de obraz a lui Adrian Severin:

1 leu de la mama mea, 1 leu de la tatăl meu, 10 lei de la fratele meu (Severine, familia mea vrea ca tu să ne scutești de rușinea de a te avea europarlamentar!):


 

Acest articol a fost publicat în Băga-mi-aș votul! și etichetat , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

101 răspunsuri la Dacă-ți pasă de România, dă un leu să scăpăm de Severin! (România, chiar te iubesc!)

  1. Ilie zice:

    O ideie buna, dar nu s-a putea extinde si asupra alor politicieni????

  2. apellamemorie zice:

    Cred ca e gresita initiativa. Ascunzindu-ne bolile contribuim la agravarea lor. Mult mai potrivit ar fi sa-l facam cat mai cunoscut pe el si „fratii” lui de apucaturi. Iar daca tot administrati leul, mai bine construiti cu el un Monument al infamiei omenesti pe care sa fie daltuite spre eterna aducere aminte numele acestor impostori.

  3. sa fim, din nou, „…si cu banii luatzi”?
    las ca’i repereaza dom’ base honoarea si far’ sa’si dee demisia!
    tzinind cont de prezumptzia renumita…
    si apoi, isi ia el singur, ce sa’i mai dam si noi?

  4. Pingback: dă un euro măcar, pentr-un euro-șpăgar « de-a dura lex

  5. ela zice:

    Eu voi subventiona cu cate un leu pe luna puscaria in care il vor ascunde. Altfel,nuuu!

  6. baricada zice:

    Bravo, fraţilor, pe el şi pe mama lui de mocârţan, mă bag, cum să nu, aştept contul, mâine, de la voi…

  7. Pingback: Dă un leu, să scăpăm de Severin! « BARICADA

  8. apellamemorie zice:

    Este deosebit de interesant ca sdesi Severin face referire in interviul cu jurnalistii de la SUN la implicarea EUroparlamentarului Bodu si desi Bodu a votat amendamentele cerute de „lobby-isti ” toata lumea pare lovita de o amnezie. Selectiva. Bodu argumenteaza excretabil, ca „asa i-au trecut si lui intimplator prin cap modificarile” respective.
    Pai daca lui Bodu ii poate trece ceva cel putin asemanator unei idei prin biluta, maine ma duc si-mi depun cererea de adeziune la psd!

  9. baricada zice:

    Am trimis pledoaria către alţi 8 bloggeri… Nu mă uita, te rog, azi, cu numărul de cont… Te salut!

  10. sper ca nu e cu suparare, dar mie mi-a sunat mai secsi „da un leu, sa scapam de derbedeu”…

  11. Florin zice:

    S-a notat si la mine. Bine ar fi sa putem scapa de toti cu cate 1 RON

  12. Pingback: Dă un leu, să scăpăm de Severin! | World Changed

  13. NUSEUALA zice:

    Eu pun bani daca se mai gasesc si altii sa facem reclama televizata initiativei

  14. TANO zice:

    am raspuns promt initiativei

  15. Greva_fiscala zice:

    Am, pe undeva, „pui de lei”, melodia! nu cred ca ajuta la ceva. Desi sunt mai multi de UN LEU. As da-o cu placere, n-o gasesc! Daca crezi ca il putem aduce pe bursuc, la noi in tara, la o casa linistita, cu gratii in loc de termopane si cu paie pe post de saltea atunci sunt cotizant! Mai cotizez 100 de leuti fooarte vechi daca s-ar mai putea aduce la „casuta” si „buni” zambareata si ala cu oua multe.

  16. Pingback: Solidaritate pentru Severin: Dă un leu, să scăpăm de Severin! « MANGALIA – POLITICA între realitate şi ipocrizie

  17. bazel09 zice:

    Cât de gros poţi să ai obrazul ! Câte umiliţe poţi suferi din partea colegilor care te huiduie! …care îţi cer să-i laşi în pace pentru că le crapă obrazul de ruşine pentru rusinea care l-ai provocat-o :!:…Ăsta e Severin. Zero demnitate …

  18. baricada zice:

    Mă gândeam să scriu despre campania asta, în ziar, săptămâna viitoare… Şi de aceea, ţi-aş fi făcut o propunere, care să-i ajute şi pe copiii din Crişcior. Hai să extindem termenul până la 1 mai, ca să apuce să se strângă ceva palpabil, să simtă şi pruncii ăia ceva. Ştiu că legătura cu 1 Aprilie pica la marele fix, dar, în eventualitatea în care eşti de acord, poate croieşti tu o semnificaţie şi pentru 1 Mai ăla, ceva cu ziua muncii europarlamentare, chestii… Gândeşte-te şi dă-mi şi mie un semn… Zic că, aşa cum am pus umărul la bulgărele ăsta de azi-noapte pînă azi, încă s-ar mai găsi resurse pe care să le fructuficăm în treizeci şi ceva de zile… Dă-mi un mail dacă ai vreo expunere mai amănunţită… Te salut!

  19. Bine te-am găsit!

    A fost nevoie de această campanie ca să te cunosc. La noi e o regulă : prietenul prietenului îmi este prieten. Ce zici?

  20. eu as propune sa ii tragem cu totii cate o pereche de palme peste ochii aiai de bovina socialista nesimtita…sa vedeti ce repede se intoarce acasa…oricum aici se poate lua mita mult mai usor si fara complicatii, spui ca e vina lui basescu si gata primesti un NUP mare cat capul ala sec de fost nomenclaturist…

    la mine pe blog Hugo „Puerco” Chavez da vina pe imperialismul capitalist pentru disparitia vietii pe Marte?!?!?!?

  21. Aveti oferte si pt. alti politicieni? Sau vrun pachet promotional?

    P.S Cit costa Base? Da Udrea?

    • Sare'n Ochi zice:

      veniti cu o oferta domnule @neamtu tiganu. cand este vorba despre nesimtire, toti au un pret. deocamdata Severin ne costa. poate acest gen de miscare ii va pune pe ganduri pe multi politicieni: alegatorii le pot cere public sa cante la alta masa, sa se apuce de alta meserie si le si dai si bani de drum (salarii compensate). cred ca putem iesi mai ieftin decat sa le dam bani sa ne fure.

    • Never More zice:

      Vad ca Basescu si Udrea sunt obsesiile. Deocamdata nu ei stau, huiduiti de un intreg Parlament European, in ultima banca si cu obrazul ingrosat de nesimtire. Cum nici ei nu au tarat oameni in strada sa protesteze impotriva „spagarilor” de la guvernare, pentru ca a doua zi sa fie saltati cu catuse la mana in timp ce-si luau spaga lunara, transa 26. Problema tuturor disperatilor impotriva lui Traian Basescu este frica de lege. Frica ca nu au sa mai poata fura, ca-i va ajunge din urma bratul lung al legi. S-au cam facut praf niste cutume si reforma statului se face – asa cum se face, poticnit, dar se face. De aceea crapa toti de grija lui Basescu. Ca nu-i mai lasa la oala bugetului, care era, inca mai este, ca o oala ciuruita. Ura fata de Basescu orbeste. In afara de „dar Basescu, dar Udrea” mai exista ceva – macar vreun bazait de idee constructiva, vreo raza de speranta ca cei insirati in spatele lui Crin si Ponta mai au si putina ratiune?

      • Marean zice:

        Pentru unii, mita a devenit patologica. O deviere comportamentala care nu mai poate fi corectata de instinctul de conservare, sentimentul de rusine, sentimentul de frica, pur si simplu unii nu se mai pot abtine. Au exersat un timp atat de indelungat luarea mitei incat principala lor ocupatie mentala este de la cine!

  22. Fagaras Ioan zice:

    De ce sa mai dau un leu?O piatra sau o sageata si gata cu Severin.Nu inante de ami lasa mie tot ce are.

  23. Fagaras Ioan zice:

    Tot e mai bine cum am zis eu.Iar cu jumatate din averea lui o dam saracilor.Ce ziceti stimati prietenii?

    • Sare'n Ochi zice:

      🙂 totusi, dupa o piatra sau o sageata „beneficiaza” numai el. daca reusim sa strangem niste bani, il umilim, iar beneficiari vor fi sarmanii copii bolnavi. macar ii aratam ca putea sa se inhame la lucruri si fapte nobile, nu la spaga.

  24. dan zice:

    Cine o sa-i aduca si lui la cunostinta initiativa? Poate primim si noi factura? Eu ma bag….

  25. Daca nu ma insel, VOI i-ati votat! Sau? Nu numa ca i-ati votat da unii dintre voi chiar ati facut propaganda pt. unu sau altu, chiar ati lipit afise si ati purtat fulare!

    • Sare' n Ochi zice:

      da’ suparat mai sunteti domnule @neamtu tiganu! pe-aici pe la mine pe blog nimeni nu a purtat fulare, nici sepcute si nici nu a lipit afise. daca doriti sa fiti constructiv participati la campanie sau veniti cu solutii. credeti ca sunteti in afara acuzatiilor pe care le aduceti unora sau altora?

    • Never More zice:

      Pentru un om trait in Germania aveti o gandire extrem de primitiva. Din care Germanie veniti domnule tigan neamt? Ca la cum ganditi, doar unificarea v-a facut cetatean german. Este ca v-ati facut veacul ante-decembrist („dizidenta”) in Germania de Est?

  26. baricada zice:

    Încă o depunere, de la doamna Mariana, să trăiască şi să mai dea!

    Dă un leu, să scăpăm de Severin!

  27. mac gregor zice:

    imi cer scuze pt intarziere, am fost cam missing in weekend. Sper ca nu e prea tarziu sa particip.

  28. mac gregor zice:

    Imi cer scuze pentru intarziere, am fost missing in weekend.

  29. Sare' n Ochi zice:

    Culmea obrazului gros. Severin si-a dat demisia din PSD, dar se considera nevinovat, o victima.
    Europarlamentarul Adrian Severin si-a anuntat, luni, demisia din PSD, cu putin timp inaintea sedintei Biroului Executiv al organizatiei din Bucuresti a partidului, in care urma sa fie analizata solicitarea formulata de conducerea PSD privind excluderea sa din formatiunea social-democrata: „Va rog sa acceptati sa ma retrag din PSD. Este o demisie statutara, care nu poate insa sa rupa cu nimic legaturile dintre noi”, a afirmat Severin, care a adaugat ca „Am fost condamnat inainte de a fi acuzat si judecat.”

    • Marean zice:

      In Parlamentul European, specimenul a fost huiduit copios. In plenul PSD a fost aplaudat ca-n vremurile bune! Asta spune tot despre mizeria politicii PSD!

      • Never More zice:

        Ma deranjeaza ca si-a dat demisia din PSD. Acolo se afla printre ai lui, se simtea ca pestele in apa. Ma deranjeaza cumplit ca nu isi da demisia din Parlamentul European, acolo ne face de ras si ne simtim umiliti ca avem asa un specimen ca reprezentant. Putea sa iasa la pensie din PSD, ma durea in cot! Bandit cu bandit, ca la ei acasa!

      • Dracula zice:

        PSD-ul este cancerul Romaniei,ciuma ei!Toate scursurile umane se afla in PSD.Fostii comunisti,securisti,bisnitari,valutisti,analfabetii prosti si hoti,coruptii,fostii si viitorii puscariasi,ÅSTIA AU FURAT SI FURÅ ROMANIA CU ZECILE DE MILIARDE DE EURO,LASIND ASA PENSIONARII SA MOARA DE FOAME,TINERII SCOLITI SA FUGA DIN ROMANIA,VALORILE ROMANIEI SA FUGA IN ALTA TARA UNDE SE POATE AVEA un VIITOR BUN!LA ZID CU TOTI CACANARII ASTIA IMPUTITI SI HOTI,PSD-ISTII MORTILOR MAMILOR VOASTRE DE MAFIOTI JEGOSI,CARE DUCETI ROMANIA LA FALIMENT,SI ROMANII II FACETI IMIGRANTI………

  30. baricada zice:

    O nouă contribuţie… Severine, ia şi lasă-ne!..

    Dă un leu, să scăpăm de Severin!

  31. Pingback: Denisuca – nevastă de Coşmar » Dă un leu pentru derbedeu!

  32. Pingback: Ovidiu Eftimie » Daţi un leu pentru derbedeu

  33. Cougar zice:

    băeţii cu campania, lăsaţ un meil, telefon, ceva. sau scrieţ acilea: andi.tutescu@lowden.ro – că vriauesc să vă contacsunez pă chestieasta. păbuneşfărămişto.

  34. nuseuala zice:

    Inca o data s-a adeverit ca in Romania toata lumea este dispusa la spaga.Uita-te cata lume este dispusa sa dea spaga ca sa se intample ceva ce ar fi trebuit sa se intample de la sine.Hai sa incercam sa dam spaga sa se schimbe vremea rea.Daca functioneaza inseamna ca suntem condamnati.Sper ca ticalosul sa nu auda de initiativa si sa ia banii.Ar fi in stare.Sper ca spaga sa ajunga la copiii despre care ati vorbit. Ar fi spaga cea mai bine directionata din cate am auzit

    • Sare' n Ochi zice:

      Si daca aude animalul dupa care au plans cei de la PSD – ca-s de un neam si-o foaita (asta in timp ce cei de la PE il huiduiau!) -, crede-ma ca nu va primi nimic. Banii tot la copii vor ajunge. Iar lumea cand s-a gandit sa scape de imputit, nu s-a gandit ca da spaga – s-a gandit ca face o investitie. Mai putin costisitoare (ca imagine si ca bani aruncati degeaba pe fereastra) decat daca animalul ramane in PE.

      • baricada zice:

        La final de campanie, toţi cei ce au contribuit, financiar ori prin simplă susţinere, vor fi invitaţi printr-un anunţ oficial să ni se alăture la momentul donării sumei către copiii din Crişcior…

  35. Pingback: Daţi un leu pentru derbedeu » Daily Cotcodac

  36. Mihai Guramba zice:

    Bravo, super campanie! Donat! 😉

  37. Pingback: din voleu | camionagiu.ro

  38. Vasile Gogea zice:

    Draga Victor,
    m-am tot gindit la propunerea voastra. Iata ce spun: in Grecia antica, atletii care erau prinsi trisind la Jocurile Olimpice erau pedepsiti fiind obligati sa finanteze realizarea de sculpturi reprezentind pe eroii autentici ai Jocurilor. Mai bine ar fi ca Severinul asta, fara Turn si fara Drobeta, sa fie obligat sa finanteze o statuie dedicata lui Iuliu Maniu (de exemplu)!

  39. NUSEUALA zice:

    Pericolul este asemanator cu raspunsurile radio Erevan: Nu sa sponsorizeze statuia ci sa o vanda.

  40. baricada zice:

    Tizule, iti trimit acum un mail… Da/mi un semn chiar si in noaptea asta…

  41. baricada zice:

    Uite, asta zic c/ar trebui scoasa din anunt: „vor fi daţi sub formă de şpagă donație eurodeputatului derbedeului Adrian Severin, în data de 1 aprilie a.c.,”
    Lasam fara data de „dare”?

  42. apellamemorie zice:

    S-a facut, am expediat mandatul. Ostracizati euro deputatul!

  43. Sare' n Ochi zice:

    Bloguri care s-au alaturat campaniei (Severine, lasa-ne!):
    http://giorno24.blogspot.com/2011/03/campania-da-un-leu-sa-scapam-de-severin.html
    http://sas-richard.blogspot.com/2011/03/da-un-leu-sa-scapam-de-severin.html
    http://ztb.ro/articol/campania-da-un-leu-sa-scapam-de-severin_1301307540/
    http://turnofftheglory.com/blog/2011/03/25/da-un-leu-sa-scapam-de-severin/
    http://polimedia.us/fain/politica/da-un-leu-sa-scapam-de-severin–baricada/
    http://www.guraialomitei.com/gura-ialomitei/da-un-leu-sa-scapam-de-severin/
    http://www.romaniacurata.ro/ltcentergtmonument-pentru-rezistenta-eurodeputatului-adrian-severinlt–1290.htm
    http://blogmoney.com/ro/~sas-richard.blogspot.com?v&dir&bid=9o3q.6zbo
    http://www.replicahd.ro/replica_db/index.php?pagerun=2&title=saptamana_in_presa_locala_165&more=1&c=1&tb=1&pb=1
    http://tano-tanocariddi.blogspot.com/2011/03/da-un-leu-sa-scapam-de-severin.html
    http://politeanu.blogspot.com/2011/03/severin-demisia-campanii-pe-internet.html

    Susţin orice campanie anticorupţie, astăzi cazul euroii lui Severin


    http://www.andreeavass.ro/blog/2011/03/solicit-consultantului-adrian-severin-sa-precizeze-tariful-pentru-stabilirea-modului-in-care-europarlamentarul-adrian-severin-poate-fi-facut-sa-inteleaga-notiunea-de-onoare/
    http://bistritaonline.ro/?pag=&id=7923
    http://www.worldchanged.eu/?tag=campania-da-un-leu
    http://www.stiriazi.ro/ziare/cuvinte/stiri-despre/lobby-isti/pp/50/video/1/
    http://www.contributors.ro/politica-doctrine/invatamintele-cazului-adrian-severin/
    http://bazel09.wordpress.com/2011/03/25/solidaritate-pentru-severin-da-un-leu-sa-scapam-de-severin/
    http://info.multicast.ro/sareinochi-daca-ti-pasa-de-romania-da-un-leu-sa-scapam-de-severin-romania-chiar-te-iubesc-s5014621247.html

    SAREINOCHI: Dacă-ți pasă de România, dă un leu să scăpăm de Severin! (România, chiar te iubesc!)

  44. apellamemorie zice:

    Se pare ca psd-istii astia au soriciul mai gros decit rabdare romanilor…

    • Never More zice:

      Specialiştii în lobby de la Bruxelles, dar şi de la Washington sunt categorici: Adrian Severin a comis o infracţiune acceptând bani în schimbul prestării unor servicii de consultanţă finalizate cu promovarea unui amendament în Parlamentul European. Adrian Severin îşi susţine nevinovăţia, în ciuda dovezilor care îl incriminează. „Caz clasic de corupţie“, spun experţii în lobby din SUA şi UE.

  45. Sare' n Ochi zice:

    Suntem pe calea cea buna?
    DNA ii cere ministrului Justitiei sa solicite PE ridicarea imunitatii lui Adrian Severin
    Procurorii DNA i-au trimis, marti, ministrului Justitiei, Catalin Predoiu, o solicitare in vederea ridicarii imunitatii parlamentare a eurospagarului Adrian Severin.

  46. Pingback: Alinuța să ne cânte despre democrație la altă masă | Sareinochi's Blog

  47. Pingback: Lui Adrian Severin nu-i mai spală onoarea nici măcar excesul de hidrogen din apă | Sareinochi's Blog

  48. Pingback: Mita n-are miros. Iar o gură bine ferecată, nu pute | Sareinochi's Blog

  49. Pingback: Mita n-are miros. Iar o gură bine ferecată, nu pute

  50. Ionut zice:

    Nu dau nimic ca nu imi pasa de Romania 🙂

  51. bazel09 zice:

    Oficiul de Luptă Antifraudă cere Parlamentului European sancţionarea lui Adrian Severin
    Documente obţinute în exclusivitate de TVR arată că Oficiul de Luptă Antifraudă – OLAF – a cerut Parlamentului European să-l sancţioneze pe Adrian Severin, suspectat de acte de corupţie după ce a acceptat bani de la o pretinsă firmă de lobby pentru a modifica legislaţia. Anul trecut, OLAF a finalizat cercetarea şi a trimis cazul autorităţilor române, spre anchetare. De la Bruxelles, relatează corespondentul TVR, Magdalena Moreh.
    http://www.tvrinfo.ro/oficiul-de-lupta-antifrauda-cere-parlamentului-european-sanctionarea-lui-adrian-severin_16515.html

  52. Dan Marinescu zice:

    Un produs al inaltei institutii de studii politice Stefan Gheorghiu.Un excroc ordinar ce ne-a facut de ris in Uniunea Europeana.E plina tara de astfel de „specimene”.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.